over ons

Over ons

Wat leuk dat u nieuwsgierig bent naar ons! We stellen ons graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van dakkapellen experts. Wilt u een houten of kunststof dakkapel laten plaatsen? Of hebt u gezinsuitbreiding en wilt u een dakopbouw op uw huis? U bent hier op de juiste plek. Via ons vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan van experts uit ons netwerk. Deze offertes vergelijkt u zelf zodat u altijd de vakman kiest die het beste bij uw klus past. U vindt hier meer informatie over ons netwerk. Hebt u na het lezen nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Uw voordeel

  • Dakkapellen experts uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Vakkennis en ervaring

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot netwerk van dakkapellen experts. Niet elke vakman kan zich echter zomaar bij ons aansluiten. Alle vakmannen worden geselecteerd op prijs, maar ook op kwaliteit. Ervaring en kennis staan centraal binnen ons netwerk. Wij vinden het belangrijk dat u verzekerd bent van vakwerk. We willen dat u altijd zo goed mogelijk wordt geholpen. Wij zijn namelijk pas tevreden als u dat ook bent. Hebt u een ingewikkelde klus of vraag? Geen probleem, we helpen u graag!

Hoe werkt ons netwerk?

U vraagt zich misschien af hoe dit netwerk werkt. Voor u is het eigenlijk heel eenvoudig. U vult het offerteformulier in op onze website. Vervolgens ontvangt u maximaal vijf offertes van bedrijven uit ons netwerk. De offertes vergelijkt u met elkaar vanuit uw luie stoel en vervolgens kiest u zelf het bedrijf wat het beste bij uw klus past. Twijfelt u nog over het laten plaatsen van een dakkapel en bent u benieuwd naar de prijs? Geen probleem, het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend!

Gratis offertes vergelijken

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Denkt u na over de aanschaf van een dakkapel? Vraag vrijblijvend offertes aan!

Door de offertes te vergelijken van dakkapellen aanbieders uit ons netwerk bespaart u tot wel 30% op de investering van een dakkapel.

Voordelen van vergelijken

U hebt tegenwoordig een ruime keuze aan dakkapellen experts. Elk bedrijf zal waarschijnlijk aangeven dat zij de beste en de goedkoopste zijn. Misschien ziet u door de bomen het bos niet meer en vindt u het kiezen van een bedrijf erg lastig. Wij maken het iets makkelijker voor u. Via ons ontvangt u offertes van bedrijven uit uw regio. U vergelijkt deze eenvoudig en vervolgens kiest u zelf het bedrijf wat het beste bij uw klus past. Door het vergelijken kunt u tot wel 40% op de totaalprijs besparen.

Tips bij het vergelijken

Wilt u ook geld besparen door te vergelijken? Als u meerdere offertes ontvangt via email weet u misschien niet waar u moet beginnen met vergelijken. U zult natuurlijk de prijs bekijken, maar het is belangrijk om ook rekening te houden met andere factoren. Wanneer kan bijvoorbeeld de dakkapel geplaatst worden? Hebt u garantie? En wanneer kan de vakman beginnen? Controleer ook zeker wat wel bij de prijs zit inbegrepen en wat niet zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
Vanwege gezinsuitbreiding wilden we een slaapkamer op zolder creëren. De keuze viel al gauw op een dakkapel omdat dit meer licht en ruimte geeft. We hebben een paar gratis offertes aangevraagd. Uiteindelijk hebben we het bedrijf met de scherpste prijs gekozen. De vakmannen waren erg aardig en de dakkapel was binnen één dag geplaatst.
H. Hoen
Via het netwerk van Jarino heb ik gratis meerdere offertes aangevraagd. Ik heb ontving al gauw vijf offertes via email. Ik heb het bedrijf gekozen wat ik het beste bij onze klus vond passen. Ze hebben een dakopbouw geplaatst waardoor ik nu veel meer ruimte heb. De vakmannen wisten waar ze het over hadden en ze waren erg vriendelijk.
J. Gerritsen

Bent u als dakkapellen expert geïnteresseerd in de deelname aan ons netwerk?

Bekijk de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie!