dakkapel offerte

Dakkapel offertes aanvragen

De aanschaf van een dakkapel is een grote investering. U wilt dan ook niet te veel betalen voor uw dakkapel. Daarom krijgt u via ons netwerk altijd verschillende offertes, maximaal 5, aan van dakkapel specialisten uit uw omgeving.

Vergelijk deze op basis van prijzen, voorwaarden en aanbod. Vervolgens kiest u voor de offerte die het beste voldoet aan uw wensen. Zo zijn er klanten die een besparing tot wel 30% op de investeringskosten hebben gerealiseerd. Belangrijk is dat uw offerteaanvraag vrijblijvend is, u zit dus nergens aan vast. Vindt u tussen de aangeboden offertes niet een offerte die past bij uw situatie? Geen probleem! Bij ons staat de tevredenheid van de klant voorop!

Vul dus snel het formulier op deze pagina in!

Netwerk van dakkapel specialisten

Wie zijn wij precies? Jarino is een netwerk van dakkapel specialisten, verspreidt over het hele land. De bedrijven in ons netwerk hebben ruim 20 jaar ervaring met het leveren van dakkapellen, en kunnen een klant dan ook goed helpen met het maken van een juiste keuze. Dankzij het brede netwerk delen wij tevens in een grote poel van kennis: mocht er een probleem ontstaan, dan is er altijd iemand die een oplossing heeft. Wij selecteren de dakkapelspecialisten uit ons netwerk op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Gratis offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 offertes

Type woning (*)
Is de woning in bezit? (*)
Gewenst model dakkapel (*)


Vergelijk dakkapel offertes en bespaar tot 30% op uw investeringskosten”

Heldere voorwaarden

U kan bij ons meerdere offertes aanvragen van dakkapel aanbieders uit uw regio. Doordat de offerteaanvraag vrijblijvend is zit u dus niet vast aan iets. Het spreekwoordelijke addertje onder het gras is er niet. U kunt dus het bedrijf uitkiezen die het beste aanbod voor u heeft. Zit er tussen de offertes geen aantrekkelijk aanbod, dan hoeft u niets te betalen, en zit u nergens aan vast.

Houten dakkapel offerte

Houten dakkapel

Een houten dakkapel brengt een rustieke sfeer met zich mee. Veel mensen kiezen voor een dakkapel van hout vanwege het verbeterde aanzicht van de woning. Het nadeel van hout is dat het materiaal zwaarder is, waardoor de plaatsing van de dakkapel bemoeilijkt wordt.

Kunststof dakkapel offerte

Kunststof dakkapel

Kunststof dakkapellen zijn makkelijk schoon te houden, en vergen weinig onderhoud. Daarnaast zijn ze ietwat goedkoper dan de houten variant. Een kunststof dakkapel kan bovendien in verschillende stijlen en kleuren geleverd worden. Zo is er voor iedereen wat wils.

Prefab dakkapel offerte

Prefab dakkapel

Dakkapellen kunnen zowel voorgefabriceerd als in losse onderdelen geleverd worden. Heeft u een prefab dakkapel besteld, dan bespaart u op de arbeidskosten, maar zijn de leveringskosten iets hoger. Het is aan u om de keuze te maken op basis van de verkregen offertes.