dakkapellen leads

Klanten werven met dakkapellen leads

Als u meer omzet wilt creëren hebt u nieuwe klanten nodig. Wilt u nieuwe klanten werven maar weet u nog niet helemaal hoe u dit gaat doen? U bent bij ons aan het juiste adres. Vanwege de vele concurrentie is het werven van nieuwe klanten lastig. U wilt natuurlijk niet een grote investering doen zonder dat u van te voren weet wat het rendement zal zijn. Erg begrijpelijk! Bij ons is het mogelijk om nieuwe klanten te werven zonder dat u hiervoor moet investeren. Hoe dat kan? Door het kopen van dakkapellen leads! U vindt hier meer informatie over het kopen van dakkapellen leads. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat zijn dakkapellen leads?

Nieuwe klanten werven door het kopen van dakkapellen leads? Klinkt goed! Maar wat zijn leads eigenlijk? Een lead is eigenlijk niets anders dan een potentiële nieuwe klant. Een lead is een offerteaanvraag van een consument die van plan is om een dakkapel te laten plaatsen. De prijs van een lead hangt af van een aantal factoren. De branche, de methode en uw wensen zijn bijvoorbeeld van invloed op een lead. Wij hanteren echter altijd een vaste prijs per lead.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Uw omzet snel en efficiënt verhogen?

Het inkopen van leads is een efficiënt middel om direct uw omzet te verhogen.

dakkapellen lead

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

Wat zijn de voordelen van dakkapellen leads kopen?

De vaste prijs per lead heeft als voordeel dat u eenvoudig zelf het rendement kunt berekenen. Daarnaast is het werven van nieuwe klanten op deze manier erg eenvoudig voor u. Onze websitebeheerders en tekstschrijvers zorgen ervoor dat potentiële klanten onze websites goed kunnen vinden. Via de websites krijgen wij aanvragen binnen. Deze sorteren wij en we sturen ze door naar u. Vervolgens stuurt u de klant een offerte of u maakt een afspraak. U betaalt per lead. Geen leads betekent ook geen kosten.

Mogelijkheid en kwaliteit

Wilt u op exclusieve basis inkopen? Of vindt u het prima dat een lead naar meerdere bedrijven wordt verzonden zodat een klant dit kan vergelijken? In overleg is van alles mogelijk. Wij vinden het daarnaast erg belangrijk dat u alleen kwalitatieve aanvragen ontvangt. Wij sturen een lead daarom nooit zomaar door. Ons servicecenter filtert en controleert elke lead op kwaliteit. Blijkt een aanvraag tot niet de kwaliteit te hebben die u van ons gewend bent? Deze kunt u dan eenvoudig reclameren.

Wat is leadgeneratie?

In de onderstaande video wordt uitgelegd wat leadgeneratie is en hoe het proces bij ons verloopt.

Keuze in soort leads

Naast controle op de kwaliteit heeft het servicecenter nog een ander voordeel. Wij kunnen namelijk ook selecteren op soort. U bepaalt zelf welke soort aanvragen u wilt kopen en welke u liever niet aanneemt. Gaat u alleen leads kopen voor het plaatsen van dakkapellen? Of gaat u tevens leads kopen voor het plaatsen van een dakopbouw? Het is allemaal mogelijk. Neem hierover gerust contact met ons op. Daarnaast ontvangt u alleen aanvragen voor klussen in de door u aangegeven regio.

Vrijblijvend meer informatie

Verhogen van de omzet zonder risico en hoge instapkosten? Dat wil toch iedereen! Ontvangt u graag meer informatie over het kopen van aanvragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Als u het contactformulier hebt ingevuld bellen we u zo spoedig mogelijk terug. Bent u benieuwd of deze manier van nieuwe klanten werven iets voor u is? Door het draaien van een proefperiode beoordeelt u dit zelf. Hier zit helemaal geen risico aan verbonden, u betaalt immers per lead.

nieuwe klanten werven