Algemene Voorwaarden

Deze website staat in contact met een netwerk van verschillende bedrijven. Deze samenwerking biedt u als klant meerdere voordelen. Wij hebben met zorg de bedrijven die bij ons aangesloten zijn uitgezocht. Zij staan allen ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hebben ervaring in het vakgebied.
Aanvraagproces
Wanneer u via onze website een offerteaanvraag heeft gedaan wordt deze doorgezonden naar een landelijke samenwerkingspartner. Bij deze samenwerkingspartner hebben zich meerdere bedrijven uit uw regio zich aangesloten. Zij sturen u, geheel vrijblijvend en kosteloos, een offerte. Naar aanleiding van deze offerte kunt u een keuze maken en verdere afspraken maken.

Aanvragen van offertes:

– Een offerteaanvraag brengt geen verdere verplichtingen met zich mee.
– Het aanvragen van een offerte is vrijblijvend en kost niets.
– De ontvangen prijsoffertes van bedrijven verplichten u tot niets en zijn eveneens gratis.
– Het invullen van een offerte aanvraag dient correct en volledig te gebeuren.

Aansprakelijkheid:

– Wij garanderen dat uw offerteaanvraag met zorg behandeld wordt. Deze wordt doorgestuurd naar een bedrijf dat is ingeschreven bij de KvK.
– Wij zijn niet meer aansprakelijk nadat u de offerte heeft aangevraagd.
– Wij zijn niet bekend met de voorwaarden van het bedrijf dat u een offerte stuurt en zijn daar niet aansprakelijk voor.
– Wij geven geen advies welke offerte de voorkeur dient te krijgen. U bent degene die de keuze maakt.
– Wij streven naar hoge kwaliteitseisen in ons netwerk van aangesloten bedrijven, echter kunnen wij u geen garanties hierin doen.
– Het kan voorkomen dat er weinig bedrijven aangesloten zijn in de regio waar u zich bevindt waardoor u geen of minder offertes ontvangt.