dakkapel offertes vergelijken

Gratis dakkapel offertes vergelijken

Wilt u een dakkapel, dakopbouw of nokverhoging laten plaatsen? Slim, u zorgt voor meer licht en ruimte in huis. Natuurlijk wilt u niet teveel betalen voor de klus.

Start de gratis offerteaanvraag.

U krijgt dan via ons maximaal 5 offertes van dakkapel specialisten uit uw omgeving. Vergelijk deze op basis van prijzen, voorwaarden en aanbod.

Vervolgens kiest u voor de offerte die het beste voldoet aan uw wensen. Zo bespaart u tot wel 30% op de totaalprijs.

 • Vergelijk offertes & bespaar op de totaalprijs
 • Krijg een duidelijk overzicht van de kosten van dakkapel specialisten uit uw regio
 • Het vergelijken van offertes is gratis en zonder verplichting

  Gratis offertes vergelijken

  U ontvangt maximaal 5 offertes.

  Type woning (*)
  Is de woning in bezit? (*)
  Gewenst model dakkapel (*)


  • U ontvangt eenmalig een aanbod. U ontvangt daarna geen reclame.

  Altijd een specialist in de buurt

  Wie zijn wij precies? Jarino is een samenwerkingsverband van dakkapel specialisten, verspreidt over het hele land. De aangesloten bedrijven hebben ruim 20 jaar ervaring met het leveren van dakkapellen, en kunnen een klant dan ook goed helpen met het maken van een juiste keuze. Wij selecteren de dakkapelspecialisten op kwaliteit en betrouwbaarheid. Door het grote landelijke netwerk zijn er altijd dakkapelspecialisten bij u in de buurt.

  Gratis & vrijblijvende offertes

  U kan bij ons meerdere offertes aanvragen van dakkapel aanbieders uit uw regio. Doordat de offerteaanvraag vrijblijvend is zit u dus niet vast aan iets. Het spreekwoordelijke addertje onder het gras is er niet. U kunt dus het bedrijf uitkiezen die het beste aanbod voor u heeft. Zit er tussen de offertes geen aantrekkelijk aanbod, dan hoeft u niets te betalen, en zit u nergens aan vast.

  houten dakkapel

  Houten dakkapel

  Een houten dakkapel brengt een rustieke sfeer met zich mee. Veel mensen kiezen voor een dakkapel van hout vanwege de unieke uitstraling. Daarnaast is het uitstekend op maat te maken. Het nadeel van hout is dat het materiaal wel onderhoud nodig heeft.

  kunststof dakkapel

  Kunststof dakkapel

  Kunststof dakkapellen zijn makkelijk schoon te houden, en vergen weinig onderhoud. Een kunststof dakkapel kan bovendien in verschillende stijlen en kleuren geleverd worden. Zo is er voor iedereen wat wils.

  prefab dakkapel

  Prefab dakkapel

  Dakkapellen kunnen zowel voorgefabriceerd als in losse onderdelen geleverd worden. Heeft u een prefab dakkapel besteld, dan bespaart u op de arbeidskosten, maar zijn de leveringskosten iets hoger. Het is aan u om de keuze te maken op basis van de verkregen offertes.